Echipa noastră este compusă din profesioniști recunoscuți, care se bucură de o completă autonomie profesională pentru a practica meseria pentru care au fost pregătiți. Pregătirea continuă a profesorilor români are ca scop sprijinirea în procesul de reflecție asupra practicilor și mentalității lor. Acest fapt îi va ajuta să răspundă și mai bine provocărilor venite din schimbările survenite în societate.​

Toți profesorii din cadrul Yuppy Koti se bucură de respect și încredere, ceea ce îi ajută să obțină cele mai bune rezultate în munca lor.

Alexandra Anton – CEO

Specialist în Ştiinţele Educaţiei şi Filolog, absolventă a Universităţii Turku, Finlanda
 

Mi-am început cariera în educație în anul 2004. În ultimii 13 ani m-a preocupat dezvoltarea mea ca profesionist și am lucrat cu o vastă paletă de vârste (2-77 ani), atât în grădinițe, școli private și internaționale, cât și în corporații importante. Am lucrat cu zeci de tineri care astăzi folosesc cu dezinvoltură limba engleză, unii dintre ei studiind la mari universități ale lumii.

​În 2011 am ales să redevin studentă, absolvind trei ani mai târziu programul masteral Învățare, medii de învățare și sisteme educaționale la Universitatea Turku din Finlanda. Experiența dobândită în predare, dar și în Ministerul Educației (ca intern) și în mediul ONG (ca Manager de programe educaționale), m-a convins că locul meu este aproape de oameni. Îmi place să scriu, iar pagina mea personală este o colecţie de interviuri prin care oricine poate afla mai multe despre ce mă califică să fac educaţie.

​Sunt singura absolventă în Finlanda a studiilor superioare în educație care a ales să aducă în România din inspirația celui mai bun sistem educațional din Europa. Așa a luat naștere Yuppy Koti, locul din care pleci mai bogat, căci întotdeauna înveți ceva nou!

Limbi străine vorbite:  EN, IT, SP, FI.

Oana Bîrlog

Profesor pian

​Primul meu contact cu pedagogia a fost în 2010, când am lucrat ca voluntar la o fundație internațională din Săcele, județul Brașov, pe programul de muzică și am învățat să predau blockflöte. Atunci mi-am dat seama că îmi place foarte mult să lucrez cu copiii și că am calitățile potrivite: pasiune, entuziasm, răbdare, dăruire, empatie și dorința de a cultiva în sufletele oamenilor dragostea pentru muzică.

​Ulterior m-am angajat ca profesor de oboi la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, iar după ce am absolvit studiile de masterat, am predat oboi, blockflöte și pian la Târgoviște, Câmpina și Ploiești.

Din anul 2012 sunt profesor la Colegiul de Artă „Carmen Sylva” și din 2014 am început o frumoasă colaborare cu echipa Yuppy Koti, unde predau pian.

Luând contact cu copii preșcolari, am căutat materiale care să mă ajute să fac acest instrument accesibil lor și astfel mi-am format propriile metode de predare, care au la bază învățarea distractivă, un principiu al educației oferite la Yuppy Koti.

​Limbi străine vorbite: EN, SP

Georgiana Băicoianu

Profesor pentru învățământul primar și preșcolar

Am absolvit in 2014 Facultatea de Litere si Stiinte, licentiata in Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar. Prima experienta profesionala a fost ca profesor pentru invatamant prescolar in gradinita ,,Prichindel” din Valea Calugareasca. In decursul acelui an m-am implicat in mai multe activitati printre care am urmat un si curs de Consiliere si orientare scolara in cadrul ISJPH- CCD Ploiesti, acestea ajutandu-ma la dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice unui profesor pentru invatamantul prescolar. Am lucrat in gradinite private si de stat, experienta ce m-a facut sa constientizez metodele, mijoacele si felul in care este pus in aplicare planul de invatamant in sistemul de predare romanesc.

In decursul anului 2015 am urmat un curs de Limba Engleza at Adult Learning Center, Longford, Ireland, acesta imbogatindu-mi competentele de comunicare dar si oferindu-mi posibilitatea de a observa metode noi de predare si evaluare.

Cred ca cel mai important in viata este sa faci ceea ce iti place, consider ca profesia aleasa este cea care ma caracterizeaza cel mai bine. Este placut atunci cand tu poti face prima legatura a copilului cu educatia. Imi place sa ma documentez, sa citesc, sa aflu ce este nou in educatia copilului, doar asa pot contribui la dezvoltarea acestuia.

Din dorinta de a vedea cum este aplicat un sistem educational de calitate care poate aduce schimbari si in sistemul romanesc de educatie, am ales sa ma alatur echipei Yuppy Koti.
Motto-ul meu este ,, Love what you do and do what you love!”

Limbi străine vorbite: EN – B1

Camelia Andreescu

Profesor limba engleză

Am inceput să predau limba engleză încă din primul an de studenție la Facultatea de Litere și Științe, așa că am devenit ceea ce sunt prin procesul “learning by doing“.

De-a lungul timpului am lucrat cu diferite grupe de elevi și cursanți, începând cu vârsta grădiniței și până la adulții motivați să învețe o limbă străină. Mi-am dorit să devin acel profesor care poate menține elevii motivați și provocați să meargă pe drumul cunoașterii.

Limbi străine vorbite: EN, FR

Ligia Zărnescu

Profesor limbile engleză și franceză

Primele mele tangențe cu pedagogia au apărut de la vârste fragede, crescând într-o familie numeroasă, cu mama învățătoare. Datorită exemplului și dedicării ei am ajuns pe băncile Colegiului Național Jean Monnet din Ploiești, profilul pedagogic. Pe parcursul liceului mi-am dat seama că sfaturile mamei de a-mi îndrepta viața spre această profesie au fost decisive. Deși am absolvit liceul cu dublă specializare, și anume, învățător-educator, pot spune că sunt mult mai atrasă de copiii de vârstă preșcolară decât de cei puțin mai mari.


De aceea, încă din primul an de facultate am început să predau intensiv limba franceză într-o grădiniță privată din București. Așa că, în timpul studenției în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, secția Filologie franceză-rusă, am îmbinat plăcerea de a studia Misterele culturii și literaturii franceze cu bucuria de a modela educația copiilor. Între timp, am luat in grijă o grupă pe care am îndrumat-o pas cu pas pana când au plecat la școala.

Trebuie să menționez că timp de 4 ani de studiu la facultate, in timp ce predam la grădiniță, am fost implicată în numeroase proiecte educaționale atât naționale, cât și internaționale.
Astfel, am avut șansa de a pleca cu bursa Erasmus in orașul Bordeaux, Franța, unde am fost îndrumător in două tabere de copii. Am fost, in nenumărate rânduri, voluntar al Institutului francez din București, cât și membru al atelierului RadioLecto din cadrul lectoratului francez al Universității București cu care am participat ca director de proiect la Forumul Mondial al Limbii Franceze 2015 din Belgia.

In this very moment, m-am întors în orașul Ploiești și m-am regăsit în sânul familiei din Yuppy Koti.

Limbi străine vorbite: FR, RU, EN


Sabina Dan

Profesor pentru învățământul primar și preșcolar

Am ales liceul pedagogic pentru că am simțit că se poate face ceva mai mult în direcția asta și că e nevoie de viziuni diferite pentru ca educația să se dezvolte. 9 ani mai târziu Yuppy Koti îmi dă șansa să fac asta exact așa cum mi-am dorit de la început.

Am absolvit Colegiul Jean Monnet din Ploiești, specializarea învățător educatoare după care am ales Facultatea de Litere din cadrul Universității București, departamentul de Studii Culturale- Etnologie și folclor. Am vrut să aflu mai multe despre originile mele și să înțeleg mai bine cultura și oamenii. După albsolvirea facultății am ales și un master în domeniul antropologiei culturale, etnologie și folclor pentru a putea aprofunda cele învățate.

Experiența mea cu copiii începe odată cu practica din liceu, continuă cu o grădiniță particulară din București unde pe lângă educatoare la grupa am fost și profesor de arte. Am profesat și în mediul rural unde am predat un optional de limba engleză timp de 2 ani în Ologeni, Prahova.

În perioada 2010- 2011 am urmat cursuri de artă teatrală din cadrul Palatului Copiilor, Ploiești și în același timp, în perioada ianuarie- februarie 2010 am urmat programul de dezvoltare personală „Fii tu însuți! Învață împreună și de la ceilalți!” din cadrul CJAP Prahova.

În cadrul facultății mi-am desfășurat practica la Muzeul Municipiului București.

M-am întors de curând în Ploiești cu dorința de a găsi locul potrivit pentru o educație altfel și sunt foarte fericită că l-am găsit.

Limbi străine vorbite: EN, FR

Ramona Olteanu

Profesor de limba și literatura engleză

Am absolvit în 2008 Facultatea de Litere și Știinte, licențiată în filologie. Am început cariera didactică ca profesor de limba engleză în cadrul International House Brașov și ca profesor colaborator pentru Universitatea Transilvania din Brașov, unde am predat și structurat un curs de Limba Română studenților Erasmus. Am lucrat apoi ca Senior Trainer for Young Learners în cadrul E.U. Com București și International School of Bucharest, experiență ce m-a facut să aprofundez tehnicile de predare a limbilor străine folosite în școli cu renume internațional.

În 2013 am devenit mama unei minunate fetițe, Teododa. Din 2017 ni s-a alăturat și Petru și acum echipa este completă.

Pentru mine cel mai important este să îi ajut pe micuții din jurul meu să pornească la drum înconjurați de dragoste necondiționată, deprinderi sănătoase și fiecare zi să fie una în care, fără să depună un efort suplimentar, să învețe și să înțeleagă cum funcționează lumea din jurul lor.

Am ales să mă alătur echipei Yuppy Koti pentru că aici am găsit cultura educațională și sprijinul de care orice profesor ar trebui să beneficieze.

Motto-ul meu este „What matters most is how well you walk through the fire”.

Limbi străine vorbite: EN, SP, FR, GER

Ionela Păun

Profesor pentru învățământul primar și preșcolar

În anul 2009 am pășit pentru prima dată în curtea Colegiului National „Jean Monnet” Ploiești. Am ales profil cu dublă specializare, învățător-educatoare, în urma căruia am acumulat informații și cunoștințe care m-au ajutat pe parcursul acestor ani.

În anul 2013 am absolvit cursurile acestui liceu si m-am îndreptat încrezătoare către Facultatea Petrol si Gaze din Ploiești. Nu am vrut sa dau uitării cei patru ani din sânul liceului, așadar, am ales o specializare din această ramura a educației, si anume Pedagogie. A fost o experiență plăcută. Au urmat 3 ani cu obstacole si multe realizări deoarece am reușit să lucrez cu copiii dar să finalizez în același timp și cursurile din cadrul acestei facultăți.

În decursul acestor ani m-am implicat în diferite activități și am urmat cursuri de formare continuă precum „Consiliere și orientare școlară”, „Tineri împotriva violenței”, „Tendințe moderne în educația timpurie „ organizate în cadrul ISJPH- CCD.

Am optat de asemenea si pentru voluntariat participând la activitățile extracurriculare si extrașcolare din Programul Școlii Gimnaziale Speciale NR. 2 , Ploiești. În momentul de față sunt Profesor pentru Învățământul Preșcolar la Grădinița cu Program Normal „ Prichindel”, Valea Călugărească și cu multă încredere am ales să mă alătur acestei minunate echipe, Yuppy Koti.